Select Page

„A fost atata lume pentru ca toti au fost programati la orele 16. Nu stiu daca intentionat s-a facut acest lucru, dar …” comentează în mediul virtual Claudia, una dintre persoanele care au participat la „maratonul vaccinării” de la Timișoara.

„Am ajuns acolo cu 10 minute inainte, am vazut lumea din imagine si m-am speriat, am ajuns la usa din fata si am spus ca avem programare la orele 16, deodata toata marea de oameni a tipat ca si ei au primit mesaj ca sunt programati la orele 16 (de parca eu eram de vina).

Am intrat inauntru, plin de lume, presa peste tot (cel putin 15 televiziuni care filmau fara sa-ti ceara acordul), erai invitat sa stai 15 minute dupa vaccin in sala unde canta o orchestra (era deranjanta, numai asta nu iti mai ardea dupa vaccin si dupa sperietura ca te-ai fi putut imbolnavi la cata lume era acolo pe metru patrat). In afara de ati lua temperatura (cu un pistol identic ca cel din supermarket-uri) nimeni nu iti facea nimic si nu te intreba nimic (firesc ar fi fost sa iti ia tensiunea, dar …). Ai completat un chestionar pe baza de semnatura ca nu ai diverse boli, ca nu esti alergic …

Am impresia ca programarea tuturor la orele 16 a fost facuta “intentionat”, se stia ca atunci vine presa si sa vada tot poporul ce multi oameni doresc sa se vaccineze. Unii s-au suparat si au refuzat sa se mai vaccineze. A fost o experienta horor …” își împărtășește Claudia propria experiență și concluziile după participarea la operațiunea publică de vaccinare de la Timișoara.

„Maratonul Vaccinării” se desfășoară de vineri de la ora 16.00 până luni la ora 8.00 și își propune să treacă prin cele 30 de fluxuri de vaccinare instalate la Centrul Regional de Afaceri 10 000 de oameni în acest interval. Doritorii au nevoie doar de un act de identitate, printre cei care s-au vaccinat déjà numărându-se inclusiv cetățeni străini. Potrivit DSP Timiș, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă au fost vaccinate 305 persoane, ceea ce face ca numărul total al celor imunizați de la începutul maratonului să ajungă la aproximativ 1450.