Select Page

Nu de alta, dar la așa rezultate, un tip cu onoare și-ar cam da demisia. Că te-ai făcut mare cârmuitor de campanie al PNL, ai mai dat cu manta să iasă bine și pentru USR+, dar pe primul loc i-ai propulsat fix pe ăia pe a căror mitraliere ți-ai calat, obsesiv, mai toată strategia electorală. Iar pe „ai tăi”, oricât i-ai suci și aduna, nu-i scoți către 50% nici cu vitamine d-alea efervescente din Germania, nici cu redistribuirea.

Cum, însă, n-ai prea dat dovadă că înțelegi diferența dintre demnitate și orgoliu, o demisie de onoare e exclusă. Și în locul ei, vom avea parte de făurirea guvernului „meu”. Probabil cel mai toxic și anti-românesc guvern pe care l-am avut vreodată de la ocupația sovietică încoace: marxiști pitiți în straie noi, cărora le repugnă ideea de stat național, plus nenii ăia cărora le repugnă în mod tradițional Statul național român, cu Transilvania inclusă. Evident, asezonați cu liberali. Din ăștia de rit nou, de care-ți plac ție, străini de rostul cuvântului „național” din numele partidului și de înaintașii lor, care făceau România Mare.

Ar mai fi o variantă. Pentru a-ți consuma obsesiile de cârmuire absolută, ai luat la mișto Constituția, care îți dă doar misiunea de mediator în plan politic. Așa că…ar cam fi cazul să dea  cineva drumul prin Parlament la o propunere de suspendare a ta din funcție. PSD-ul n-a avut ouă decât pentru diverse omlete, chiar dacă a șefit peste un cuibar întreg atâta vreme. Mă îndoiesc că ar putea porni de la ei. Dar poate îți iei o „medalie” de la AUR, că tot au reușit tinerii ăstia să trezească o parte din românime din toropeala aia în care mitul neamțului și basmele cu salvatori țineau loc de realitate. Alt gând să-ți cam iei de la ei, că pe ăștia nu-i bagi prin aceleași buzunare cu UDMR sau cu neo-marxiștii ăia jucăuși și foarte globaliști.

Așadar…nu ți-e dor de mami, de tati, de Angi, de vorbe d-alea în care să nu te mai încurci? Că șase ani de făcut NIMIC pentru români e cam mult. Ai putea să și meditezi necontenit… Zici că mai rămâi, Klaus?!